Trening i høst

Postet av Hemsedal IL - Trim den 12. Okt 2014

10. september starter vi opp trening igjen .Pris på treningen er 500 kr for 10 klipp (KUN 50 kr per gang), 1900 kr for et 6 måneders kort (starter 1. hver måned). (Du må være medlem i HIL).

N.B! Oppsettet av timene vil variere fra gang til gang, da det er ulike trenere som har timene.

Mandag:

*Mandags-trening kl 15.10-16.15. I Trøymshallen. Enkel kondisjon og styrketrening, med bruk av egenvekt og/ eller vektstang/ manualer. Passer for alle.

Tirsdag:

*Pilates kl 19.00-20.00. I Kultursalen. Bra trening for hele kroppen, men spesielt mage og rygg! Foregår på matter og passer for alle.

Onsdag:

'Spinn/ styrke  kl 16.30- 17.45. I Klubbhuset. Kombinasjon stime med både spinning og styrke. Vi starter med 30 min spinning og fortsetter med en styrke del i 30 min. Styrke delen vil bestå av enkle øvelser med bruk av egenvekt. En time som passer for alle, da du får litt av hvert, både kondisjon og styrke.

Torsdag:

*Morgenspinn kl 06.30- 07.15. I Klubbhuset. Start dagen med en skikkelig treningsøkt!. 45 min aktiv spinning. Bra kondisjonstrening som passer alle nivåer, da du selv bestemmer hvor mye motstand du vil legge på. NB! PÅMELDING PÅ FACEBOOK, MIN 3 PERS.

*Styrke/ kondisjon kl 18.00- 19.15. I Trøimshallen. En time som vil bli lagt opp til at den er noe tøffere enn Mandags- treningen, men fortsatt en time som passer for alle. Det vil bli fokus på både styrke og kondisjon, ved bruk av egenvekt, manualer eller vektstenger. Det vil bli en variasjon av stasjons trening, sirkeltrening m.m.

Fredag:

*Spinning kl. 16.15- 17.15. I Klubbhuset. God introduksjon av både sykkel og timen, deretter 45 min. aktiv spinningBra kondisjonstrening som passer alle nivåer, da du selv bestemmer hvor mye motstand du vil legge på.

Litt info:

*Vi har ingen påmelding på timene.

*Vi har 14 plasser til spinning, 12 plasser til spinn/styrke.

*På spinn og spinnstyrke går det at melde seg på fast. *NB! Nytt for i år. Maks 10 faste plasser per time. Har du fast plass må du komme før timen starter ellers kan du miste sykkelen! 

*Meld deg på til fast plass via sms 90 89 98 89 eller mail spinninghemsedal@hotmail.com. HUSK å skrive navn.

*Avmelding fra fast plass senest kl 12 samme dag (men gjerne tidligere ).

* Vi kommer å kjøre morgenspinn på torsdager, men venter med det til det blir slutt på utesyklingen.

*Betaling: Alle kort kan betales direkte inn til Trimgruppas konto:2367.20.41430 Husk å merke din betaling.

*Dere finner oss på www.hemsedalil.no , gå til ”grupper” og velg Trim.

*Nytt for i år er at dersom du kommer på en time og det ikke finnes plass til deg, så får du en gratis time av oss som du kan bruke ved en senere anledning.